Безиглена и безболезнена мезотерапия

Мезотерапия

Мезотерапията се използва за премахване на целулита, за отслабване, за намаляване на процеса на стареене на кожата, за подмладяване на кожата на ръцете и шията.

Някой странични ефекти при иглената мезотерапия могат да включват поява на синини, повишена чувствителност, подуване, зачервяване и изгаряне. Тези нежелани реакции се дължат на инжекциите, чрез, които се вкарва коктейла от витамини, минерали и лекарства в кожата. Именно поради тази причина много от пациентите смятат, че процедурата е доста болезнена и не биха се подложили на нея или не биха довършили терапията от 10 или повече сесии, които са необходими, за да има ефект.

Мезотерапия чрез Електропорация – без игли, без болка

Мезотерапия чрез Електропорация – без игли, без болка

Тя е модерна алтернатива на традиционната инжекционна мезотерапия. Безиглената мезотерапия е иновативна система за доставяне на активни вещества до дълбоките слоеве на кожата по напълно неинвазивен и безболезнен начин. Елекропорацията увеличава електропроводимостта на клетъчната мембрана и предизвиква отварянето на протеиновите канали, което води до безпроблемно проникване в тъканта само за 2 сек.

Безиглената мезотерапия се използва за подмладяване на кожата, избелване, лифтинг, заличаване на бръчки и белези, отслабване, обезболяване и много други. С нея може да се третират всички зони на тялото в зависимост от активните вещества, които се вкарват в тялото.
За разлика от серума, който подхранва външните слоеве на кожата Ви, мезотерапията отива по-дълбоко и подхранва кожата ви не само отвън, но и отвътре, като отваряте микроскопичен канал в кожата си, за да постигнете необходимото проникване под външните слоеве. Естествените разтвори съдържат витамини, минерали, аминокиселини и антиоксиданти, които подмладяват, стимулират производството на колаген и еластин, подобряват хидратацията и повишават метаболизма на кожата.

Безболезнената мезотерапия (Електропорация) е по-ефективна от електротерапията, ултразвука и йонофорезата, тъй като вкарва активното вещество на дълбочина около 10 мм в дермата. Осигурява дълбоко проникване в кожата на активните субстанции само за 2 секунди, а абсорбцията е до 2000 пъти по-голяма от обикновено нанасяне.
Всяка терапия трае около 15 минути и пациентите трябва да завършат цикъл от 8-12 сесии, за да постигнат желания краен резултат.

Процедурата е безболезнена и няма странични ефекти.

Предимства на безиглената мезотерапия

  • няма болка или следи от инжектиране
  • няма опасност от изгаряния, болка или възпаление
  • контролирана дълбочина на субстанцията, без да се засягат
  • кръвоносните съдове
  • навлизането на активните вещества е неинвазивно

Постига отлични резултати при:

  • дехидратирана кожа
  • бръчки
  • розацея и капиляри
  • акне и белези от него
  • пигментация и хиперпигментация на кожата

Цени за безиглена мезотерапия

 За една процедура     За над 3 процедури  
45 лв 40 лв

Къде да ни намерите?

Нашият адрес:

гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 105, ет.2, офис 4 (бизнес център Европа)

Запазете си час:

0883 23 03 13
waveesteticsolution@gmail.com

Работно време:

от Понеделник до Петък от 9.00 – 19.00 / Събота от 11.00 – 14.00
Неделя – почивен ден