Вагинално подмладяване – иновативно неинвазивно лечение

Иновативна лечение с ултразвук, стимулиращо производството на колагена, което води до възстановяване на тонуса на вагината и подобрява стрес уринарната инконтиненция, вагиналното изтъняване и сухота и симптомите на постменопаузалната атрофия.

Какво представлява?

С напредването на възрастта има много промени, които се случват в тялото на дамите. Една от тези промени преминава през менопаузата. Знаете, че процесът на стареене води до загуба на еластичност, а за жените това може да засили много други промени, които вече са настъпили с ефекта на хормоналните промени и структурните промени от бременността и раждането.

Загубата на еластичността е резултат от намаленото производство на колаген. Той е структурен протеин, който се намира в кожата и й дава сила, еластичност и замества мъртвите клетки на кожата. Промените в нивата на колагена при някои жени могат да доведат до:

  • Стрес уринарна инконтиненция, която се случва, когато физическото движение или дейност упражнява натиск върху пикочния мехур
  • Вагинално изтъняване, което намалява естественото смазване
  • Вагинална сухота, водеща до болезнен полов акт

Много жени се оказват притеснени, разочаровани, безпомощни и е малко вероятно да потърсят лекарска помощ. Това, което те не знаят е, че вече има решение на този проблем и той е чрез иновативната процедура вагинално подмладяване. Тази нехирургична безболезнена терапия може да подмлади вагиналния канал и външната тъкан само в три кратки сесии, насрочени на месечни интервали, без да са необходими странични ефекти или време за възстановяване.

Вагиналното подмладяване стимулира възстановяването на колаген и еластин, а процедурата има положително въздействие и подобрява стрес уринарната инконтиненция, вагиналното изтъняване и сухота и симптомите на постменопаузалната атрофия.

Повечето пациентки споделят, че след лечението се чувстват като нови жени, много от тях се радват на по-добро сексуално удовлетворение от всякога.

вагинално подмладяване

Как действа вагиналното подмладяване?

Вагиналното подмладяване е 30-минутно неинвазивно лечение, при което специализиран накрайник се вкарва във вагината, за да доставя директно в стените на влагалището ултразвукови импулси, което стимулира производството на колаген. Използва се също за свиване на опънати тъкани на външните срамни устни и стягане вагината. В резултат се възстановява тонуса на вагината и също така облекчава изтичането на пикочния мехур, причинено от неестествения мускулен тонус около уретрата.

Това лечение стимулира вътрешните структури, които създават влага във вагината, облекчавайки една от най-често срещаните оплаквания на по-възрастните жени – вагинална сухота. Тази липса на смазване води до болезнен полов акт, който е емоционално стресиращ както за жените, така и за техните партньори.

Какво се случва по време на процедурата?

Устройството регулира количеството топлина, доставяно от апликатора. Той е специално разработен за една безопасна терапия.

При тази терапия няма болка, така че след като пациентът бъде поставен в удобно положение, подобно на позицията на нормален гинекологичен преглед, лечението започва. Измерва се вътрешното налягане преди и след процедура, за да са видими стойностите на пациента.

През следващите месеци ефектите продължават да се подобряват, а пациенти съобщават, че изпитват все по-високи нива на удовлетворение след всяка сесия на лечение, тъй като колагенът продължава да се изгражда.

За кого е подходяща?

Жените, които имат дискомфорт след раждане, инконтиненция (неволно изспускане на урина), сухота и вагинална лакса могат спокойно да се подложат на тази процедура. Подходяща за всички, които се грижат за вътрешната красота.

Подобрява сексуалната реакция?

Вагиналната атрофия оказва силно влияние върху сексуалното удовлетворение не само от дразненето, причинено от липсата на естествено смазване, но и от промени в нервите, свързани с клиторната област. Възстановяването на вагиналния тонус е от полза за двамата партньори и възстановява доверието в интимни ситуации.

Как може да помогне при вагинална сухота?

Вагиналната сухота обикновено се причинява от намаляването на производството на естроген в тялото ви, който е отговорен за много аспекти на вагиналното ви здраве, включително естественото смазване. Като жени, близки до менопаузата, производството на естроген може да се забави и да причини загуба на еластичност, плътност и естествено смазване във вагината. Това също е известно като вагинална атрофия.

Вагиналното подмладяване чрез ултразвук, използван по време на лечението стимулира растежа на тъканта по вагиналните стени. Този растеж и производството на колаген също водят до повишен кръвен поток в областта, а той от своя страна, ще стимулира естествените процеси на тялото ви.

Лечение на уринарна инконтиненция

След раждането много жени са смаяни, за да открият, че способността им да „стискат“ е намалена. По време на раждането мускулите и тъканите в района са били опънати и натоварени и може да не се възвърнат обратно към здравата, контролирана структура както преди. За щастие това подобрено лечение може да подмладява вагиналната тъкан без хирургическа намеса. Процедурата е лека и безболезнена, а пациентите съобщават, че лечението е подобно на приятен топъл масаж. Резултатите от лечението са значителни при намаляването или дори елиминирането на неудобни изпускания. Много хора съобщават за подобрения след едно или две лечения, тъй като тялото възстановява и подмладява структурата и тъканите във вагиналната област.

За тези жени, които са решили да се подложат на вагинално подмладяване, резултатът е повече от вагинално стягане, а това ще доведе до повишаване на доверието и увеличаване на удоволствието от специалните удоволствия на живота.

Цени за HIFU вагинално подмладяване

 Зона Цена
1 процедура 300 лв

Всички цени са в български лев с ДДС

Къде да ни намерите?

Нашият адрес:

гр. Стара Загора, ул. “Александър Батенберг„ 28 (бизнес център Сити)

Запазете си час:

0883 23 03 13
waveesteticsolution@gmail.com

Работно време:

от Понеделник до Петък от 9.00 – 19.00 / Събота от 09.00 – 17.00
Неделя – почивен ден

Call Now Button