Мезотерапията – тайната на по-младата и красива кожа

Иглената мезотерапия е един от най-ефективните и трайни методи за забавяне на процеса на старенее на кожата и появата на бръчки.

Какво представлява мезотерапията?

Мезотерапията е нехирургична, минимално инвазивна процедура в естетичната дерматология, при която серия от микро стоманени игли чрез равномерно убождане с контролирана дълбочина инжектират витамини, минерали и коктейли от аминокиселини в мезодермални я слой на кожата. Терапията се осъществява без загуба на серуми, без хематоми, синини и посттравматичен период за кожата. С други думи до час след процедурата няма следи от убождане по вашето лице.

Тази инфузия на интелигентни съставки подхранва и подмладява кожата като същевременно стимулира производството на колаген и еластин, които са от съществено значение за естествената еластичност на кожата.

[/trx_content]

Мезотарапия

Днес мезотерапията се използва за:

  • отстраняване на мазнините в области като лицето, шията, деколтето, корема, бедрата, краката и ръцете
  • намалява целулита
  • изглажда бръчки и фини линии
  • стяга отпуснатата кожа
  • изсветляване на пигментираната кожа
  • лечение на алопеция, състояние, което причинява загуба на коса

Както вече казахме основното предимство на тази техника е употребата на много фини игли за подаване на серия от инжекции в средния слой (мезодерма) на кожата. Идеята на мезотерапията е, че тя коригира основните проблеми като лоша циркулация и възпаление, които причиняват увреждане на кожата.

Серумите, които се инжектират са доказан произход и отлични качества, като обикновено това са:

  • витамини и минерали
  • ензими като колагеназа и хиалуронидаза
  • билкови екстракти и други

Какво можете да очаквате?

Продължителността на процедурата е около 15 минути, като буквално за 10 минути може да се постигнат около 200 убождания. Мезотерапията е една уникална алтернатива на хирургичните методи, като буквално едва след няколко часа може да се забележи ефекта от процедурата, а именно дълбока хидратация и подхранване, стягане на кожата, изглаждане на бръчките и подобрение на еластичността на кожата.

Какви са ползите?

Мезотерапията може незабавно да подобри изтощената, груба, състарена и дехидратирана кожа, и повърхностните бръчки, но също така може да помогне за подобряване на бавното кръвообращение, като помагат на тялото да се изчисти от токсините. Процедурата може да се използва и за решаване на проблеми с пигментацията и за лечение на белези от акне.

Мезотерапията е иновативна терапия с мигновени резултати! Само час след процедурата можете да се радвате на по-здрава, красива, освежена и гладка кожа. И всичко това почти без болка и с минимален дискомфорт.

Оборудване и консумативи

мезотерапия

Цени за Мезотерапия

 Зона Цена
1 процедура 150 лв
при предплащане на пакет 5 и повече процедури 120 лв

Всички цени са в български лев с ДДС

Къде да ни намерите?

Нашият адрес:

гр. Стара Загора, ул. “Александър Батенберг„ 28 (бизнес център Сити)

Запазете си час:

0883 23 03 13
waveesteticsolution@gmail.com

Работно време:

от Понеделник до Петък от 9.00 – 19.00 / Събота от 09.00 – 17.00
Неделя – почивен ден

Call Now Button