Информация
Вече има начин да се справим с два от най-големите проблема – акнето и бръчките, и то завинаги!
Иновативният метод покрива всички изисквания на дамите и господата. Безболезнен и не отнема много време,няма възстановителен период, а ефектът е видим веднага. Новата технология се прилага в целия свят за почистване и връщане на младежкия вид на кожата. Терапията повлиява фини бръчки, мазна кожа, акне, резоцея, пигментни петна и лунички.
HYDRAFACIAL MD е създадена от дерматолози и пластични хирурзи. С практиката си те са стигнали до извода, че когато кожата има естетичен проблем, независимо от броя корекции направени от тях – пациента отново не е доволен.
На първо място са заложили на хидратацията, важен елемент за красива и здрава кожа. Терапията е уникална благодарение на „торнадо ефекта“ – завихряне под форма на вакум, който изсмуква замърсяването от кожата. Съставките, с които работи HYDRAFACIAL MD са изцяло растителни. Това е причината кожата да остане спокойна след дълбоко почистване. Първата стъпка е ексфолиация – премахва мъртвите клетки  на повърхността. Втора е екстракцията – изсмуква всичко от порите – себум, черни точки и комедиен .Трета стъпка е цялостна хидратация, спомагаща за регенериране на клетките.
Всичко изброено до тук е напълно безболезнено. Пациента може да обогати терапията като заяви добавки. Химичен пилинг и ампула с коктейл от мощен дермабилдер, обогатяващ кожата с витамини и антиоксиданти.
Препоръчително е процедурата да се повтори няколко пъти до постигане на оптимален резултат.
Времетраенето е 20-30 минути, има леко зачервяване в края на терапията, което отшумява бързо.
HYDRA FACIAL MD – нова ера в почистването на лицето. Само за 20 минути. Без дискомфорт. За всеки тип кожа.
WAVE estetic center единствен в област Стара Загора може да се погрижи и поглези вашата кожа!
WAVE estetic center ще откриете на адрес: Стара Загора, бул.“Цар Симеон Велики“ 105, ет. 2, офис 4
Уеб сайт: waveestetic.com
и във Фейсбук: WAVE estetic center