Електромагнитно скулптуриране на тяло – Изгаряш мазнини и изграждаш мускули?

ДА! Възможно е! Нова ера в процедурите за тяло! Електромагнитно скулптуриране на тяло е единствената технология в естетичния сектор, която Изгаря нежеланите мазнини и същевременно Изгражда мускули. Метода, сравнен с други машини за оформяне на тяло е предпочитан, защото след стопяване на мастните депа, в кръвта няма наличие на висок холестерол! Не се натоварва отделителната система и черния дроб. Създава високо интензивно магнитно поле и предизвиква за 30 минути 20 000 мускулни съкращения – сами разбирате, че и за най – добрите спортисти това е нещо невъзможно!

За кого е подходяща?

 • Активно спортуващи мъже и жени, които искат да подобрят своите резултати.
 • За всички, които нямат достатъчна физическа активност, но желаят да развиват мускулните си групи.
 • За хора с травми, които не позволяват физическа активност.

За кого не е подходяща ?

 • Бременни и кърмещи жени.
 • Пациенти със злокачествени тумори.
 • Епилепсия.
 • Хора със скорошни операции.
 • Хора с метални или електронни импланти (пейсмейкъри, нервни стимулатори и лекарствени помпи).

Безопасна ли е процедурата?

Да! Мускулите се съкращават посредством електромагнитните вълни, без да се увреждат нервите.

[/trx_content]

Какво усещаме по време на процедурата?

 • Безболезнена, толерантна процедура без възстановителен период. Без потене и мускулна болка след това.
 • Процедурата се усеща като интензивна тренировка. Не засяга сетивните нерви. Не предизвиква загряване, енергията селективно взаимодейства с моторните неврони на мускулите, предизвиквайки дълбоки и продължителни мускулни контракции. Те стимулират създаването на нови мускулни влакна, докато кожата остава незасегната, което прави процедурата изключително безопасна. Индуцираните максимални мускулни контракции са придружени от бърза метаболитна реакция в мастните клетки, която предизвиква интензивна липолиза. Мазнините, силно засегнати от метаболитния процес, стават дисфункционални и започват процес на апоптоза (естествено физиологично самоунищожаване). Крайният ефект е комбинация от изграждане на мускулна маса и разрушаване на мазнини. Електромагнитно оформяне на тяло е единствената процедура, която помага на жени и мъже да изграждат мускули и да изгарят мазнини. В допълнение, електромагнитно оформяне на тяло е първата в света неинвазивна процедура за повдигане на дупето по естествен начин.
 • Процедурата е точно обратното на интензивна тренировка – поне по отношение на вашето участие – провежда се, докато лежите. Не са необходими дрехи за фитнес зала, апликаторите преминават през леки дрехи или се слагат директно върху кожата. В течение на 30 минути машината предизвиква приблизително 20 000 максимални контракции, което е еквивалентно на извършване на 20 000 коремни преси или клекове! Процедурата започва на нисък интензитет и постепенно се увеличава в зависимост от толерантността на клиента. Повечето клиенти достигат 100-процентова интензивност още в първата си сесия. Между нарастването на интензитета има фаза на покой. По време на този режим машината отделя млечната киселина от мускулите, така че да получите резултат без болка. Веднага след като 30 минутната терапия приключи, вие си тръгвате, няма зачервяване, няма подуване – наистина нищо, освен по-силни мускулни влакна в рекордно кратко време.
 • Метода, сравнен с други машини за тяло е предпочитан, защото след стопяване на мастните депа, в кръвта няма наличие на висок холестерол. Не се натоварва отделителната система. Линиите на тялото са подобрени. Няма нужда да комбинирате с други апарати. Вие сте по – силни, по – здрави и по – красиви!
 • Електромагнитно оформяне е на тяло е първата в света неинвазивна процедура за повдигане на дупето по естествен начин. Съкращавайки тазовите мускули, се постига и стягане на тазовото дъно. Много жени страдат от инконтиненция (неволно изпускане на урина), при смях кашляне или физическо усилие. Процедурата отлично елиминира тези симптоми! Най – важното тук е да кажем, че това е един напълно естествен и безболезнен метод, чрез който постигаме здраво тяло както отвътре, така и отвън.

Къде да ни намерите?

Нашият адрес:

гр. Стара Загора, ул. “Александър Батенберг„ 28 (бизнес център Сити)

Запазете си час:

0883 23 03 13
waveesteticsolution@gmail.com

Работно време:

от Понеделник до Петък от 9.00 – 19.00 / Събота от 09.00 – 17.00
Неделя – почивен ден

Call Now Button